Ваня Григорова сложи точка на мистерията: Пусна политическа бомба!

Многократно казах след края и на предходните избори, че няма да се кандидатирам в следващите! Има хора, които не искат да ме виждат, защото аз казвам, че това БСП, в тази си кондиция, не би могла да изразява интересите на работещите хора.

Не виждам изразител на интересите на работещите хора, категорична бе Григорова. Това заяви Ваня Григорова в ефира на bTV.

Готви собствен проект

Смятам, че трябва да имам такъв проект. Засега не събираме подписи, но имам такъв план и идея. И той ще включва хора, които имат опит в защитаването на интересите на трудещите се.

Бомбастична новина за Ваня Григорова!

Категорична съм, че няма как олигарски да защитават интересите на трудещите се! Олигарсите са хората с пари. Между другото, и София беше взета от хора, които нямат никакъв обществен опит.

Аз продължавам да работя – това, което съм работила и преди. Надявам се да остане някакво време за интересите на хората.

Моята концепция е да продължавам да работя с хората, които са по-активни, осъзнават, че са наемни работници и интересите им са значително по-различни от тези на банкерите, добави Ваня Григорова.

„Докато не е ясно, че сме готови и всички гледат в една посока, дотогава няма да ходим на избори!“, завърши тя.

Отношенията с Кирил Добрев

На въпрос в какви отношения е с Кирил Добрев, Григорова отвърна: „В никакви!“ И поясни:

Ваня Григорова сложи край на мистерията: Каза си всичко за горещата СНИМКА с Хекимян!

„Няма как да има някакви особени взаимоотношения, при положение че аз дори и с групата многократно съм правила уточнение, че не съм от БСП, а от гражданската квота.

Не съм партиен член! Г-н Добрев е част от тази партия, има си някакви вътрешни борби с г-жа Нинова, нея вече я няма, така че той може би е вече удовлетворен.

Тя използва случая, за да напомни, че и в момента не е партиен член на БСП, а е част от гражданската квота на партията в Столичния общински съвет.

Относно решението на някои социалисти да напуснат коалицията БСП – Обединена левица Ваня Григорова изрази мнение, че това се е случило, тъй като са се надявали на водачески места в листите и след като не ги получили, се оттеглили.

Сподели